Dondurulmuş limonun şaşırtıcı faydası
Bunların tamamı donmuş limondadır.
Restoranlardaki çoğu bilinçli tüketiciler limonun tamamını kullanır veya tüketirler, hiç bir kısmını ziyan etmezler.
Bunların tamamı donmuş limondadır.
Restoranlardaki çoğu bilinçli tüketiciler limonun tamamını kullanır veya tüketirler, hiç bir kısmını ziyan etmezler.
Ziyan etmeden limonun tamamını nasıl kullanırsınız?
Basit... Limonu (yıkayıp) buz dolabınızın buzluk bölümüne koyuyorsunuz. Donduktan sonra mutfak rendesini alıp limonun tamamını rendeleyebilirsiniz. Soymanız falan gerekmiyor. Rendelenmişini yemeklerinizin üzerine serpebilir, sebze salatasına, dondurmaya, çorbaya, makarnaya, makarna sosuna, suşiye, balık porsiyonlarına katabilirsiniz.
Yemeklerin tamamı, daha önce hiç tatmadığınız mükemmel bir lezzet kazanacaktır.
Büyük olasılıkla, limon denince sadece limon suyu ve vitamin C aklınıza gelir. Sadece bu kadar olduğunu düşünürsünüz. Artık limonun gizemlerini öğrenince onu kupada içeceğiniz hazır çorbalarınıza bile katabileceksiniz.
Limonun tamamını kullanmanın, bir kısmını ziyan etmeyip yemeklerinize yeni bir lezzet katması dışında asıl avantajı nedir?
Rendelenmiş limonunuz, limonun sadece suyunda bulunandan 5 veya 10 kat daha fazla vitamin içerir. Ve evet, şimdiye kadar bunu kaybediyordunuz. Ama bundan sonra, tüm limonu dondurmak gibi basit bir işlem sonrasında, onu rendeleyip yemeklerinizin üzerine serperek tüm besleyici özelliklerini kullanıyor olacak, yani daha sağlıklı besleniyor olacaksınız. Ayrıca rendelenmiş limonun dinçleştirici ve vücuttaki toksinleri giderici etkisinden yararlanacaksınız.
İşte bunun için limonunuzu buzluğa koyun, donsun ve her gün yemeklerinizin üzerine rendeleyin. Böylece, yiyecek ve içeceklerinizi daha leziz hale getirip daha sağlıklı ve uzun yaşamın anahtarını kullanıyor olun! İşte limonun gizemi budur! Geç bile olsa başlayın, HİÇ olmamasından İYİDİR! Limonun sürpriz yararlarından faydalanın!
Limon (Citrus) kanser hücrelerini öldüren mucizevi bir üründür. Kemoterapiden çok daha tesirlidir. Bunu nereden mi biliyoruz? Çünkü kendilerine yüksek kârlar sağlayacağını bildikleri için limon özütünün sentetik versiyonlarını üretmeye uğraşan laboratuvarlar var.
İhtiyaç duyacağını düşündüğünüz dostlarınıza, limonun hastalık önleyici etkisi olduğunu duyurarak yardımcı olabilirsiniz. Tadı hoştur ve kemo-terapinin korkunç etkilerini göstermez. Kemo-terapi ilaçları üretiminden fayda sağlayan multi-milyoner büyük şirketlerin çıkarlarını riske atmamak adına bu gizemin özenle saklı tutulduğu sürece ne kadar insanın öleceği bilinmez.
Bilindiği üzere, iki çeşit limon ağacı vardır. Limon ve misket limonu. (konu olan limondur, diğeri değil). Limon meyvesini farklı şekillerde tüketebilirsiniz. Pulpa'sı yenebilir. Sıkılarak suyu çıkarılabilir. Limonlu içecekler yapılabilir, dondurma vs.. Limonun birçok vasfı sayılabilir ama en ilginci URLAR, YUMRULAR, KİSTLER, TÜMÖRLER üzerindeki etkisidir.
Bu bitkinin her tür kansere iyileştirici etkisi kanıtlanmıştır. Bazıları onun her tür kanserin tedavisinde faydalı olduğunu söyler. Ayrıca geniş spektrumlu anti-bakteriyel olarak iltihaplara / enfeksiyonlara ve mantara karşı kullanılır. Dahili parazit ve bağırsak kurtlarına karşı etkindir. Çok yüksek tansiyona karşı kan basıncını düzene sokar. Anti-depresandır. Strese ve asabi bozukluklara karşı iyi gelir.
Bu bilginin kaynağı ise çok etkileyicidir: Dünyanın en büyük ilaç üreticisi firmalarından biridir. Bu firmanın beyanına göre 1970'den beri 20'nin üzerinde yapılan laboratuvar testlerinde limon ekstrelerinin uygulanmasıyla; içlerinde kolon / kalın bağırsak, meme, prostat, akciğer ve pankreas da olmak üzere 12 kanser tipinde başarılı sonuçlar alınmıştır.
Limon ağacından elde edilen bileşiklerin, bütün dünyada kemo-terapide kullanılan Adiamycin ürününden 10 000 kat daha iyi olduğu saptanmış, kanser hücrelerinin gelişmesini yavaşlattığı gözlemlenmiştir. Daha da şaşırtıcı gözlem şudur ki: Limon özü kötü huylu kanser hücrelerini tahrip ederken sağlıklı hücrelere hiç zarar vermemektedir.
Canım ben bu teknikle yapıyorum.Hatta buzluğumdada portakal bile var.
YanıtlaSilLimon olmasaydı ne yapardık bilmiyorum :)) Hemen bir tane dondurarak deneyeyim. Teşekkürler...
YanıtlaSilEve gidince hemen yapacağım..Bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum.Teşekkür ederim
YanıtlaSilSevgilerle
İlk defa duyuyorum bu yöntemi.Mutlaka deneyeceğim.İyi ki yazmışsınız :)
YanıtlaSilSevgilerimle ..
denemeye değer . verdiğiniz bilgi için teşekkürler.
YanıtlaSilKesinlikle cok guzel daha oncede duymustum denemeye deger
YanıtlaSilGuzel bilgi denemeeye deger gercekten
YanıtlaSilKesinlikle deneyecegim
YanıtlaSilBende deniyeceğim. Bilgilendirme için teşekkürler.
YanıtlaSilMükemmel bir fikir aklımdan geçmiyor değildi
YanıtlaSilBen yaklașık iki yıldır çocuklarıma limonata yapmak için bu tekniği kullanıyorum.Portakalı da aynı șekilde tüketiyoruz.Kabuklarının faydalı olduĝunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiștim.Açıklayıcı bilgileriniz için teșekkür ederim.Önce saĝlık .
YanıtlaSiltesekkurler
YanıtlaSiltesekkurler ��
YanıtlaSilrabbimin verdiği bütün nimetler biz insan oğlu için iş ticaret olunca insanın sağlığı hiçe sayılıyor.
YanıtlaSilDondurulmuş limondaki kasıt kabuklarını da tüketmek mi yoksa bu şekilde daha mı faydalı. Çünkü ben zaten suyumun içerisine dikimleyip suyunu içip sonrada posasını yiyorum. Bu şekilde de doğru mu?
YanıtlaSilBıktık artık onu yemeyin bunu yemeyin kanser yapar diyenlerden Adam gibi biri çıksada tarım ve gıda işlerine el atsa Limon için teşekkürler
YanıtlaSilBiberon unuzu sirke ve karbonat ile yıkayın kimyasal olmadan bebeğinizin sağlığı için biberon kullananlar için
YanıtlaSilBir yemek kaşığı sirke bir çay kaşığı karbonat ve kapatıp çalkalayın lekeden eser kalmıyor deneyin hak vereceksiniz aklınızda bulunsun