27 Ocak 2014

ROKOKO PASTA

2 YUMURTA
1 ÇAY BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 PAKET KREM ŞANTİ
1,5 PAKET POTİBOR BÜSKÜVİ(24+12)
100 GR FINDIK
1 MUZ(DÖRDE BÖL FINDIK KADAR BÖL)
YUMURTA ŞEKERLE ÇIRPILIR,ÖNCEDEN HAZIRLANAN KREM ŞANTİ İLE KARIŞTIRILIR
UFAK UFAK DOĞRANMIŞ BÜSKÜVİ VE FINDIK İLE KARIŞTIRILIR.FOLYO İLE KAPLANMIŞ KALIBA DÖKÜLÜR.BUZLUKTA BEKLETİLİR.SERVİSTEN 1 SAAT ÖNCE ÇIKARILIR ,ÜSTÜ ÇİKOLATA SOSU İLE SÜSLENİR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarmısınız...tşk